Si te mbyllim instagramin në 2021

Instagram është një platformë falas e mediave sociale për shpërndarjen e fotove dhe videove. Jeni te interesuar ta dini se si te mbyllim instagramin atehere lexoni kete artikull.

Që nga fillimi i tij, Instagram është bërë një mënyrë popullore për t’u lidhur me markat, të famshmit, udhëheqësit e mendimit, miqtë, familjen dhe më shumë.
Nga videot në formë të shkurtër deri tek transmetimi live, Instagram ka një grup të gjerë karakteristikash.

Si te mbyllim instagramin perkohesisht

si te mbyllim instagramin perkohesisht

Nëse çaktivizoni përkohësisht llogarinë tuaj, profili juaj, fotot, komentet dhe pëlqimet do të fshihen derisa ta riaktivizoni atë duke hyrë përsëri. Ju mund të çaktivizoni llogarinë Tuaj Në Instagram vetëm nga një kompjuter ose nga browser në celular duke perdorur faqen web te instagramit.
Për të çaktivizuar përkohësisht llogarinë tuaj:

 1. Hyni në instagram.com nga një kompjuter. Ju nuk mund ta çaktivizoni përkohësisht llogarinë tuaj nga brenda aplikacionit Instagram ne telefon.
 2. Klikoni foton e profilit tuaj në të djathtën e sipërme dhe klikoni Profili, pastaj klikoni Ndrysho Profilin.
 3. Shkoni poshtë, pastaj klikoni përkohësisht çaktivizoni llogarinë time në fund të djathtë.
 4. Zgjidhni një opsion nga menyja rënëse pranë pse po e çaktivizoni llogarinë tuaj? dhe ri-futni fjalëkalimin tuaj. Mundësia për të çaktivizuar llogarinë tuaj do të shfaqet vetëm pasi të keni zgjedhur një arsye nga menyja dhe të keni futur fjalëkalimin tuaj.
 5. Kliko Përkohësisht çaktivizo Llogarinë.

Si te mbyllim instagramin përgjithmonë (Ska kthim pas)

Kur fshini llogarinë tuaj, profili juaj, fotot, videot, komentet, pëlqimet dhe ndjekësit do të hiqen përgjithmonë. Nëse dëshironi të bëni një pushim, mund të çaktivizoni përkohësisht llogarinë tuaj në vend te fshirjes se lloragise.

Pasi llogaria juaj të fshihet, mund të regjistroheni përsëri me të njëjtin emër përdoruesi ose ta shtoni atë emër përdoruesi në një llogari tjetër për sa kohë që nuk është marrë nga një person i ri në Instagram.
Mbani në mend se nëse llogaria juaj hiqet për shkelje Të Udhëzimeve Të Komunitetit, mund të mos jeni në gjendje të regjistroheni përsëri me të njëjtin emër përdoruesi.
Për arsye sigurie, ne nuk mund të fshijmë një llogari për ju. Ju do të duhet të jeni në gjendje të futeni në llogarinë tuaj për të kërkuar fshirje te llogarise pergjithmone.

Para se të fshini llogarinë tuaj, mund të dëshironi të kyqeni ne llogari te instagramit dhe të shkarkoni një kopje të informacionit tuaj (si fotot dhe postimet tuaja) Nga Instagram. Pasi llogaria juaj të jetë fshirë, nuk do të keni qasje në mjetin E Shkarkimit të Të Dhënave Në Instagram.

Shkoni Te Fshini faqen E Llogarisë Tuaj nga një shfletues celular ose kompjuter. Nëse nuk jeni regjistruar Në Instagram në internet, do t’ju kërkohet të regjistroheni së pari. Ju nuk mund ta fshini llogarinë tuaj nga brenda aplikacionit Instagram.
Zgjidhni një opsion nga menyja rënëse pranë Pse po fshini llogarinë tuaj? dhe ri-futni fjalëkalimin tuaj. Mundësia për të fshirë përgjithmonë llogarinë tuaj do të shfaqet vetëm pasi të keni zgjedhur një arsye nga menyja.
Klikoni ose prekni Delete [emri i përdoruesit].

Nëse dëshironi të fshini një llogari tjetër:

Klikoni ose trokitni lehtë mbi emrin e përdoruesit në krye të djathtë Të Faqes Delete Your Account.
Klikoni ose prekni next për Të Redaktuar Profilin dhe zgjidhni Log Out.
Hyni përsëri si llogari që dëshironi të fshini dhe ndiqni udhëzimet e mësipërme.

Pas 30 ditësh nga kërkesa juaj për fshirjen e llogarisë, llogaria juaj dhe të gjitha informacionet tuaja do të fshihen përgjithmonë, dhe ju nuk do të jeni në gjendje të merrni informacionin tuaj. Gjatë këtyre 30 ditëve përmbajtja mbetet subjekt I Kushteve Të Përdorimit Dhe Politikës Së Të Dhënave Të Instagram dhe nuk është e arritshme për njerëzit e tjerë që përdorin Instagram.

Mund të duhen deri në 90 ditë për të përfunduar procesin e fshirjes pasi të fillojë. Kopjet e përmbajtjes suaj mund të mbeten pas ditëve 90 në ruajtjen rezervë që ne përdorim për të rikuperuar në rast të një katastrofe, gabimi të softuerit ose ngjarje tjetër të humbjes së të dhënave. Ne gjithashtu mund të mbajmë informacionin tuaj për gjëra të tilla si çështje ligjore, terma shkelje ose përpjekje për parandalimin e dëmeve.

Si te mbyllim instagramin ne telefon

si te mbyllim instagramin ne telefon

Instagrami është bllokimi im i mediave sociale. Unë ndaj fotot me miqtë dhe shoh edhe fotot e tyre. Është një hapësirë e lumtur për mua, ose të paktën ka qenë dikur. Instagram ka ndryshuar në mënyrë drastike me kalimin e viteve. Ka reklama kudo dhe ndihet më shumë si Snapchat dhe Facebook sesa si faqja moderne e ndarjes së fotove që ishte dikur. Për t’i bërë gjërat edhe më keq, studiuesit zbuluan se uebsajti i Instagram-it zbuloi informacionin e kontaktit të përdoruesit, duke përfshirë numrat e telefonit dhe adresat e emailit. E gjithë kjo më ka arritur deri në atë pikë sa dua të fshij Instagramin.

Ju keni dy opsione kryesore për t’u larguar nga Instagram: Fshijeni ose çaktivizoni atë. Fshirja e llogarisë tuaj e heq atë përgjithmonë. Profili juaj, fotot, videot, komentet, pëlqimet dhe lista e ndjekësve janë zhdukur përgjithmonë!

Nga ana tjetër, çaktivizimi i llogarisë tuaj e fsheh atë derisa ta riaktivizoni duke u identifikuar përsëri. Është njësoj si kur bleni atë qese me biskota dhe e shtyni në pjesën e pasme të dollapit tuaj, në mënyrë që të mos tundoheni qe ti hani ato, por ju e dini se biskotat jane aty për atë ditë të vështirë kur keni nevojë për një mbështetje emocionale të biskotave.

Ju nuk mund ta fshini llogarinë tuaj drejtpërdrejt nga aplikacioni Instagram, por mund të lundroni në faqen tuaj “Fshi llogarinë tuaj” duke filluar nga aplikacioni nëse dëshironi.

Si te mbyllim instagramin ne telefon

 1. Shkoni te profili juaj.
 2. Prekni ikonën e menysë së hamburgerit lart djathtas (tre vijat horizontale).
 3. Prekni Cilësimet në fund djathtas të ekranit.
 4. Prekni Ndihmë.
 5. Prekni Help Center, më pas do të shfaqet një dritare e shfletuesit.
 6. Trokitni lehtë mbi Menaxhimi i llogarisë suaj.
 7. Prekni Fshi llogarinë tuaj.
 8. Prekni Si ta fshij llogarinë time?
 9. Lëvizni poshtë te hapi i parë dhe trokitni lehtë mbi lidhjen për në faqen Fshi llogarinë tuaj.

Pasi të jeni në faqen Fshi llogarinë tuaj, zgjidhni një arsye pse po e fshini llogarinë tuaj nga menyja rënëse. Dhe po, ju me të vërtetë duhet ta bëni këtë ose nuk mund të vazhdoni më tej. Më pas, lëvizni poshtë dhe shkruani fjalëkalimin tuaj kur ju kërkohet.

Më në fund, trokitni lehtë mbi butonin e kuq “Fshi përgjithmonë llogarinë time”. Një dritare do të shfaqet duke pyetur nëse jeni i sigurt që dëshironi të fshini llogarinë tuaj. Prekni OK.

A jeni të sigurtë që doni ta mbyllni llogarinë tuaj në Instagram?

Dikush mund të argumentojë se Instagram është një rrjet i mediave sociale si askush tjetër. Në vend të fjalëve, platforma është ndërtuar pothuajse tërësisht rreth ndarjes së imazheve dhe videove. Kjo kthesë vizuale është arsyeja Pse Instagram është centrali kulturor që është sot. “Instagramming” është zyrtarisht një folje tani ne 2021.

Me mbi një miliard llogari të regjistruara, Instagram, i cili u ble nga Facebook në vitin 2012, është bërë pjesë e jetës së përditshme. Duket sikur të gjithë janë në Instagram në ditët e sotme, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha, organizatat e lajmeve deri tek institucionet kulturore, të famshëm, fotografë dhe muzikantë, dhe për të mos përmendur industrinë e vilave të influencuesve që kanë ardhur në prag të saj.

Gjithashtu nuk dëmton që të gjithë e duam rrënjosjen e një selfie të kapur mirë.

Ashtu si rrjetet e tjera të mediave sociale, Instagram është ajo që ju e bëni atë. Për shumicën e njerëzve, kontrollimi I Instagram është pjesë e barabartë dhe vetë-shprehje. Për grupin sipërmarrës, si pronarët e bizneseve, markat dhe influencuesit, Instagram është një mjet i domosdoshëm marketingu me shtrirje të pakrahasueshme.

Por duke u kthyer në bazat, Instagram punon jashtë një premisë të thjeshtë: ju ndiqni llogaritë që ju interesojnë. Nga ana tjetër, njerëzit ju ndjekin. Njerëzit mund të” pëlqejnë” dhe të komentojnë postimet tuaja, dhe ju mund të bëni të njëjtën gjë me postimet e tyre. Pavarësisht nëse mbani një profil të ulët ose grumbulloni një vijim, sa aktiv jeni varet plotësisht nga ju.

Lexo kete artikull per te mesuar me shume se si te mbyllim instagramin tek : SI ME FSHI OSE ME MBYLL NJE ADRES INSTAGRAM – IVANTEKNIKU