5 Top çanta shkolle per vajza në 2021

Fillimi i vitit të ri shkollor e rritë kërkesen për çanta shkolle per vajza. Na pëlqen ta mendojmë veten si pak të çmendur (në një mënyrë të mirë) kur bëhet fjalë për zgjedhjen e gjërave këtu Te Spazh, por njerëzit nuk mund të provojnë gjithçka. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë zgjedhjen E njerëzve, ku ne kërkojmë produktet më të rishikuara të vitit dhe zgjedhim ato më të mirat.

Ndërsa ne kemi shkruar për një shumëllojshmëri të elementeve bazë në shkollë, të tilla si lapsat, stilolapsat dhe fletoret më të mira, ne kemi përpiluar një listë të çantave më të mira për vajzat, siç vlerësohet nga komentuesit më entuziastë të Amazon.

Sigurisht, transportimi i sendeve tuaja përreth mund të jetë më pak se joshës ndonjëherë, por me çantat e shpinës së këtyre vajzave, mbajtja e librave tuaj përreth do të duket dhe do të ndjehet shumë më mirë. Vajzat e vogla në jetën tuaj do të duan të jenë më të përgatitura se kurrë. Po ne, si prindër? Ne dëshirojmë që çantat të jenë të fuqishme dhe funksionale.

Këtu janë çantat më të mira të shpinës për femrat, duke filluar nga alternativat shumëngjyrëshe që do t’i bëjnë ato të dallohen në një det të mërzitshëm deri tek opsionet e rrotullimit që do ta bëjnë mbajtjen e librave për shumë më të lehtë.

Broshura me 5 çanta shkolle per vajza që ne Spazh i rekomandojmë për vitin 2021

High Sierra Loop Backpack

Më shumë se 1,700 komentues i japin kësaj çante shpine një vlerësim me pesë yje, shumë duke vënë në dukje se sa mirë mbajnë këto çanta shpine. “Të dy fëmijët e mi i zotërojnë këto çanta shpine, i mbushin plotësisht plot me libra dhe punë shkollore, dhe ato kanë zgjatur me vite”, shkruan një komentues. Një student shkruan: “kjo çantë shpine më ka zgjatur nga viti i lartë i shkollës së mesme deri në vitin e dytë të kolegjit, dhe duke qenë inxhinier, çanta ime e shpinës është dashur të mbushet sa më shumë që të jetë e mundur me libra shkollorë, laptop, etj.

“Shumë komentues, që nga prindërit e gjimnazistëve e deri tek të rriturit, thërrasin gjithashtu të gjithë xhepat e kësaj çante si një pikë shitjeje. “Ata kanë xhepa të vegjël të shkëlqyeshëm për lapsa, telefona, çelësa dhe sende të tilla, si dhe shumë hapësirë për libra dhe dosje shkollore”, shkruan dikush. Një tjetër thotë, ” adoleshenti im e përdor këtë çdo ditë dhe duket me të vërtetë i guximshëm dhe i gjerë … ajo mbart ngarkesa të gjëra çdo ditë, kështu që unë isha i kënaqur të shihja një mbështetje prapa që është ende e thjeshtë strukturore.”

American Tourister Urban Groove

“Nuk doja t’i merrja asaj një çantë shpine të lirë që do të letonte lehtë ose që ishte bërë prej plastike ngjitëse. Kjo ka një pamje të bukur dhe është e qëndrueshme.”Dhe shumë pajtohen se kjo cante e shpinës është e fortë. Një klient thotë se kjo çantë shpine “po shkon në vitin e dytë shkollor dhe mbahet shumë mirë” dhe “është përdorur gjatë gjithë verës për të transportuar lodra dhe çfarë jo pa problem.

“Dikush thotë se është” madhësia e përsosur për një parashkollor përmes shkollës fillore”, duke shtuar se “do të ishte e shkëlqyeshme për çdo fëmijë deri në klasën e 5-të.”Një tjetër prind i kënaqur shkruan:” 4-vjeçarja Ime e do atë dhe kështu bëj edhe unë pasi është shumë e guximshme, e bollshme dhe e lehtë për t’u pastruar”, ndërsa një tjetër shkruan se i përshtatet ” dosjes së detyrave të shtëpisë së vajzës së saj, ndryshimit të rrobave, kutisë së lapsave dhe tabletës me shumë më tepër hapësirë për gjëra të tjera.”

Leaper Vintage Canvas

“Kjo ishte për klasën time te 6, por ajo është aq e bukur çdo moshë do të donte atë,” një komentues pranon, dhe kritikat e mbështesin atë pretendim, me dhjetëra komente duke thënë se kjo çantë e shpinës është e mirë për studentët nga shkolla fillore deri në kolegj. “E porosita këtë çantë shpine për vajzen në klasën e tretë dhe ajo absolutisht e donte atë,” shkruan një klient. “Kjo cante e shpinës është me të vërtetë e volitshme nga vlera e çmimit, cilësi shumë të mirë dhe është një çante e shpinës shume e bukur për vajza dhe fëmijë.

“Një student i vjetër thotë,” ajo është po aq funksionale sa ajo është e bukur dhe duket mjaft profesionale për të sjellë në zyrë dhe mjaft e bukur për klasat e mia ne kolegj.”Dizajni i thjeshtë është një tjetër pikë shitjeje për shumë recensentë, si ai që shkruan, “më pëlqen dizajni i thjeshtë i xhepit, në mënyrë që të mos gjej në 14 xhepa të ndryshëm për një stilolaps.”Por ky dizajn i thjeshtë nuk do të thotë se është i vogël. “Përshtatet me të gjithë librat e mi, lidhësit, çantën e tualetit dhe madje edhe një triko për ato klasa të ftohta me akull”, shpjegon një recensues.

Hynes Eagle Sweetheart Pattern Backpack Purple

Një recensues ishte i lumtur për të gjetur se kjo cante e shpinës duket më të mirë në person se sa në faqen e internetit.Dhjetëra të tjerë e përshkruajnë atë si “të bukur” dhe “të adhurueshëm” dhe “të dashur”. Përveç dizajnit, recensentët zbulojnë se kjo është madhësia ideale për vajzat e tyre në pre-K gjatë gjithë rrugës deri në klasën e tretë. Ajo i donte të gjitha xhepat që kur është Në Kopësht Dhe kërkon një ndryshim rrobash, dhomë për ushqime dhe gjithashtu vend për dosjet e saj, shkruan dikush.

I përshtatet asaj në mënyrë të përsosur dhe pëlhura duket se është shumë e guximshme dhe do të mbajë deri në konsumimin e përditshëm të të qenit një 5 vjeçar në shkollë. Një tjetër e quan këtë çantë shpine një blerje e shkëlqyeshme për klasën time të tretë, duke shtuar, bleva vjollcën dhe e trajtova me njollë dhe llak të papërshkueshëm nga uji dhe ende duket e re pas 4 muajsh përdorimi të rregullt. Shumë gjithashtu vërejnë se kjo çantë është e rehatshme edhe për fëmijët e tyre, me një thënie, “shiritat e mbushur e bëjnë çdo ngarkesë më të rehatshme.”

JanSport Black Label Superbreak

Komentuesit e kësaj çante me emrin JanSport thojnë: Çantë shpine Perfekte Klasike JanSport, shkruan një komentues, duke shtuar se është një klasik I Përjetshëm. Një tjetër thotë, ju nuk mund të gaboni Me JanSport, duke shtuar, kjo është e madhe në brendësi, është e qëndrueshme dhe duket edhe më e bukur personalisht. Ndërsa shumë pajtohen që kjo çantë shpine është shumë e madhe për pajisjet shkollore, nuk është shumë e rëndë, kështu që funksionon për fëmijët e të gjitha madhësive.

Një recensues i cili ka një vajzë shumë të vogël vëren se gjetja e çantës shpinës që janë të rehatshme për të mund të jetë e vështirë nëse nuk i drejtohem Jansportit tonë më të preferuar të të gjitha kohërave. Të tjerë thonë se kanë blerë për fëmijë që të vegjël si klasë e dytë. Sipas dhjetëra recensentëve, pa marrë parasysh se për çfarë moshe personi blejnë një JanSport, do ta keni me vite. Djali dhe vajza jonë morën Pako Të Pasme JanSport në shkollë dhe i mbajnë ato akoma, shkruan një recensues. Djali ynë është 45 vjeç dhe vajza jonë është 42 vjeç.

Këto 5 produkte i kemi analizuar me kujdes dhe kemi marrë të gjitha komentet e tyre. Pas një analize te gjatë kemi ardhur në përfundim qe kto 5 ti fusim ne listen tonë te rekomandimeve për çanta shkolle per vajza.

Nëse nuk keni mundesi ti merni ato në Amazon ju mund të kerkoni lloje tjera çantash ne dyqane si GjirafaMall duke klikuar këtu: GjirafaMall.com Çanta